tronder.org

Foto og film

Solnedgang i Trondhjæm

5 juli 2023 lå alt til rette for en fantastisk solnedgang i Trondhjæm. Jeg hadde planlagt å kunne få solnedgang fra Munkegata ned mot Munkholmen. Dette viste jo seg selvfølgelig å være svært vanskelig, for ikke å si umulig. Tror ikke Bane Nor hadde vært fornøyd med kapping av en rekke med stolper og parketaten i kommunen med “stussing” av trær for å få bildet som jeg ønsket meg. Så jeg gikk en runde tok en del bilder og tenkte deretter å gå for plan B, det var å dra ned på piren, ikke langt fra pirbadet. Dit dro jeg, og kom kanskje litt for sent, men bildene ble flotte og det ble “fanget” en timelapse solnedgang over fjorden med Munkholmen i senter. En flott by og en flott solnedgang, foreviggjort av en glad fotoamatør 🙂

Next Post

© 2024 tronder.org

Theme by Anders Norén