tronder.org

Foto og film

Raudåtjønnkåken

Turmål 5-12 Raudåtjønnkåken 330moh

Lenke til Explore Stjørdal 2021 turmål Raudåtjønnkåken

Et flott turmål fra Skogn/Grønnningen, Rådal/Skjelstadmark og ikke minst fra Skihytta ved Åstjønna i Forradal. Hit sørger frivilligheten for at det er oppkjørte skiløyper fra de ovennevnte stedene, men først og fremst fra Åstjønna. En liten og nett åpen kåk med overnattingsmulighet. Jeg benyttet meg av denne flotte plassen en marsnatt i 2021, og overnattet utenfor i en hengekøye. Mange av bildene under er fra den turen. Det er ca 4 kilometer fra skihytta ved Åstjønna på ski og en overkommelig tur, et flott stopp på veien til Hofstadvollen, om Almlivola, til Rådalen eller til Skogn. Mulighetene er mange

DCIM\102GOPRO\G0015810.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 tronder.org

Theme by Anders Norén