tronder.org

Foto og film

Hofstadvollen

Trimpost 5-10 Hofstadvollen

Lenke til Explore Stjørdal 2021 turmål Hofstadvollen

Hofstadvollen er et flott (ski)turmål med utgangspunkt fra skihytta på Åstjønna i Forradal(Færbøgda). Stor flott parkeringsplass ved skihytta(p-avgift) og gode preparerte skiløyper, som er tilknyttet hele løypenettet frem til Remarka og over til Skogn, når alt er preparert. På kjentmann2021 har skirunden fra Åstjønna kanskje vært en av de mest populære “rundene” for poengsankere. Hofstadvollen er et naturlig mål og under har jeg samlet et knippe bilder fra denne flotte setervollen. Som vanlig, så anbefaler jeg å støtte opp om kjentmann Stjørdal og kjøpe tilgang på appen, her finner du også mange gode historier tilknyttet de forskjellige trimpostene

Dette skriver kjentmann Stjørdal om Hofstadvollen:

Historie:
Seter for Krislok, Bremset og Hofstad.
var i bruk til slutten av 1930, da var Skjelstad og Hofstad nevnt som brukere. Østre husene blir benevnt Bremset skjøle.
Kløvsti til Ulstadvollen Voldvollen og Movollen går på østsiden av vollen.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 tronder.org

Theme by Anders Norén