tronder.org

Foto og film

Vegskillet Rådalen

Kjentmannsposten Vegskille i Rådalen

Kjentmannsposten Vegskillet Rådalen er vanskelig å se fra oven
Vegskillet i Rådalen er en turpost på vegen til store eventyr
Et par nedsagde bjørktrær som ble foreviget under landing av dronen

En våt tidlig høstdag i Rådalen så gikk turen forbi denne trimposten i Rådalen. Her kan man gå til Bjørgvaet, mot Sjetnbuin og mot Haverkleiva. Ønsker du å bli minst mulig våt på beina, så anbefales det å starte turen hit fra Rådalsvannet(og ikke fra Bjørgvaet (“Lesson learned” 😉 ) )

Kommer tilbake senere i 2021, for sure

Nok en gang, takk til Kjentmann Stjørdal og tilretteleggingen han har gjort. Jeg er sikker på at mange av oss setter virkelig stor pris på den jobben du har lagt ned. Aner du ikke hva jeg snakker om her, så ta en titt på:

http://www.trimpoeng.no/i/explorestjordal20/

God tur 🙂

Thor Erik (c) Johansen 2021

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 tronder.org

Theme by Anders Norén